STRK LAB


LABORATORI MUSICALStroika Lab (STRK LAB) és el laboratori musical necessari per acompanyar en el camp de la gravació i de la mescla els diferents projectes que tenen lloc a Stroika. Com a bon laboratori, a STRK LAB s’hi desenvolupen des de l’enregistrament d’actuacions en directe a la gravació, en condicions d’estudi, de grups i solistes. STRK LAB, però, no és un estudi de gravació a l’ús ni pretén ser-ho i, malgrat algunes de les activitats que s’hi duen a terme són similars a les dinàmiques tradicionals, el laboratori parteix d’una simple premissa: arribar i moldre fi. STRK LAB dóna cobertura instantània i fàcil a processos bàsics d’enregistrament i mescla però també ofereix unes condicions úniques (espais, materials, conceptes, usos, tècnics) per donar forma a qualsevol bogeria musical, necessiti un entorn digital o un d’analògic.

Material STRKLAB (setembre 2017)

Taules de mescles:

- Trident VFM
- Soundcraft FX 16ii
- Digico SD8

Monitors:

- Yamaha HS80M + Yamaha HS8S
- Genelec 8030

Interfaces:

- Apogee Ensemble Firewire
- Motu 828
- M-Audio Fast Track Ultra 8R

Ordinador, sistema operatiu i software:

- Apple iMac "Core 2 Duo" 3.06GHz 6Gb RAM 24-Inch (Early 2008)
- OSX Mavericks
- Logic X, ProTools 11, Cubase, Ableton Live…

Previs externs:

- TLAudio 5001 (4 canals)
- Chandler LTD 1

Sistemes Adat:

- Fostex RD 8
- Fostex D 160
- Alesis LX 20

Efectes:

- Roland Space Echo RE201
- TC Electronics M350
- TC Electronics D-Two

Sistema d’escolta:

- Behringer HA8000
- Auriculars Senheisser, AKG, Behringer, Fostex…

Microfonia:

- AKG: 2x 414 XL II, D 112
- Audix: D6
- Shure: 8x sm 58, 6x sm 57, 2x sm 81, beta 91, beta 56, beta 58, beta 57, beta 87A, beta 52
- Sennheiser: 4x e604
- Rode: 2x NT 5
- Audio Technica: 2x ATM 450, 3x ATM 350

DIs:

- 6x BSS AR 133
- Radial PZ-DI

Instal·lacions:

- Espai de gravació de 80 m2 i 5,5m d’alçada
- Sala de gravació de 15 m2
- Control de 10 m2
CASA DE LA MÚSICA

CASA DE LA MÚSICA

Les Cases de la Música són un projecte sòcio-musical en xarxa establert a Catalunya, nascut el 2005 i participat per l'administració publica (Generalitat de Catalunya i fins a 5 ajuntaments de ciutats mitjanes catalanes) i 5 empreses privades. L’objectiu de les Cases de la Música és potenciar la música en viu en totes les seves vessants: la formació, la creació, l’exhibició (concerts) i la participació i dinamització ciutadana a nivell musical. Emprant el símil esportiu, podríem pensar en les Cases de la Música com el “futbol base”, aquell planter que ha de nodrir de nous artistes i nous públics al país; i emprant el símil empresarial, podríem dir que les Cases de la Música s’ocuparien del R+D+I del sector musical català.

+INFO

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA

La Casa de la Música posa en marxa el Centre de Creació Musical de Manresa, un nou equipament amb dos espais dedicats a la formació musical que té com a seu principal la sala STROIKA.

El CCMM s'allunya de les formes clàssiques de l'aprenentatge musical i, basant-se en nous models europeus, posa a disposició de la població bagenca una oferta formativa on el contacte amb l'instrument i els interessos musicals de les persones són les bases de l'aprenentatge.

+INFO

STRK LAB

STRK LAB

Stroika Lab (STRK LAB) és el laboratori musical necessari per acompanyar en el camp de la gravació i de la mescla els diferents projectes que tenen lloc a Stroika. Com a bon laboratori, a STRK LAB s’hi desenvolupen des de l’enregistrament d’actuacions en directe a la gravació, en condicions d’estudi, de grups i solistes. STRK LAB, però, no és un estudi de gravació a l’ús ni pretén ser-ho i, malgrat algunes de les activitats que s’hi duen a terme són similars a les dinàmiques tradicionals, el laboratori parteix d’una simple premissa: arribar i moldre fi.

+INFO

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES