QUI SOM?


La sala STROIKA és la seu de Casa de la Música de Manresa. Inaugurada l’octubre de 2.010 i impulsada per dues empreses referents al sector de la indústria musical catalana, KAY PRODUCCIONS MULTIMÈDIA i PROPAGANDA PEL FET!, Stroika és l’espai de referència per a la música en directe i les sessions de club a la Catalunya Central.

Actualment la sala STROIKA dóna cobertura als següents projectes:

CASA DE LA MÚSICA

CASA DE LA MÚSICA

Les Cases de la Música són un projecte sòcio-musical en xarxa establert a Catalunya, nascut el 2005 i participat per l'administració publica (Generalitat de Catalunya i fins a 5 ajuntaments de ciutats mitjanes catalanes) i 5 empreses privades. L’objectiu de les Cases de la Música és potenciar la música en viu en totes les seves vessants: la formació, la creació, l’exhibició (concerts) i la participació i dinamització ciutadana a nivell musical. Emprant el símil esportiu, podríem pensar en les Cases de la Música com el “futbol base”, aquell planter que ha de nodrir de nous artistes i nous públics al país; i emprant el símil empresarial, podríem dir que les Cases de la Música s’ocuparien del R+D+I del sector musical català.

+INFO

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA

La Casa de la Música posa en marxa el Centre de Creació Musical de Manresa, un nou equipament amb dos espais dedicats a la formació musical que té com a seu principal la sala STROIKA.

El CCMM s'allunya de les formes clàssiques de l'aprenentatge musical i, basant-se en nous models europeus, posa a disposició de la població bagenca una oferta formativa on el contacte amb l'instrument i els interessos musicals de les persones són les bases de l'aprenentatge.

+INFO

STRK LAB

STRK LAB

Stroika Lab (STRK LAB) és el laboratori musical necessari per acompanyar en el camp de la gravació i de la mescla els diferents projectes que tenen lloc a Stroika. Com a bon laboratori, a STRK LAB s’hi desenvolupen des de l’enregistrament d’actuacions en directe a la gravació, en condicions d’estudi, de grups i solistes. STRK LAB, però, no és un estudi de gravació a l’ús ni pretén ser-ho i, malgrat algunes de les activitats que s’hi duen a terme són similars a les dinàmiques tradicionals, el laboratori parteix d’una simple premissa: arribar i moldre fi.

+INFO

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES